الموقع الأكبر لتحميل الكتب مجانا



معلومات الكتاب
Tevhid Kitabı
المؤلف : مؤلف غير معروف

التصنيف : إسلامية باللغه التركية

  مرات المشاهدة : 181

  مرات التحميل : 181

تقييم الكتاب



نشر الكتاب



تفاصيل عن كتاب Tevhid Kitabı
2015م - 1444هـ
ويقول بعض رجال الدين الشيعة: إن أصحاب النبي صلى الله عليه وسلم اغتصبوا بعد موته حق أمير المؤمنين صلى الله عليه وسلم ، وأخفوا أمر المؤمنين مع علمهم بذلك. رسول الله صلى الله عليه وسلم واستبدله بالمعصية ، واتفقوا جميعهم على أن هذا الكتاب رد على هذا الادعاء.



Kitap hakkında kısa bilgi:

Şüphesiz İslâm akidesi, öğrenilip öğretilmesi ve kendisiyle amel edilmesi gereken en temel ilimdir. İşlenilen ameller, Allah katında onunla makbul olur ve bu amellerin onu işleyenlere faydası ancak onunla hâsıl olur. Özellikle inkârcılık, tasavvuf, ruhbanlık, kabirlerde yatan ölülere yalvarıp yakarmak ve Nebi sallallahu aleyhi ve sellem’in sünnetine aykırı her türlü bid’atların çoğalıp yayıldığı bir zamanda yaşamaktayız. Müslüman, buna karşı Kur’an, sünnet ve ilk müslümanların sahip olduğu doğru akîde silahı ile silahlanmazsa, bu akımlar onun için çok tehlikeli olur. Zirâ bu sapık akımların onu sürüklemesi kaçınılmazdır.Bu sebeple müslümanların doğru inancı çocuklarına asıl kaynaklarından öğretmeleri zorunlu bir hâl almıştır.

Bu sebeple Tevhîd ile ilgili bu kitabın yazarı, kitabın kolayca anlaşılmasına, kısa ve öz olmasına özen göstermiştir. Kitabı yazarken de birçok tanınmış âlimin, özellikle Şeyhulislâm İbni Teymiyye, onun öğrencisi İbni Kayyim ve Muhammed b. Süleyman Temîmî ile onun mübârek dâvetinin öğrencileri olan âlimlerin kaleme aldıkları kitaplardan alıntı yapmıştır.


قراءة اونلاين لكتاب Tevhid Kitabı

يمكنك الاستمتاع بقراءة كتاب Tevhid Kitabı اونلاين وعلى الموقع الخاص بنا من خلال الضغط على زر قراءة بالاسفل

من خلال صفحة القراءة اونلاين

تحميل كتاب Tevhid Kitabı

كتاب Tevhid Kitabı يمكنك تحميله من خلال الدخول الى صفحه التحميل من

صفحة تحميل كتاب Tevhid Kitabı PDF

او يمكنك التحميل المباشر من خلال الضغط


الابلاغ


يمكنك الابلاغ عن الكتاب بناء على احد الاسباب التاليه
1 - الابلاغ بخصوص حقوق النشر والطباعه
2 - رابط مشاهد او تحميل لا يعمل
وستقوم الادارة بالمراجعه و اتخاذ الاجراءات اللازمه , وفي حالة وجود اي استفسار اخر يمكنك الاتصال بنا